کشته شدن ۱۷ نظامی نیجر در کمین داعش و القاعده-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

کشته شدن ۱۷ نظامی نیجر در کمین داعش و القاعده

حکومت نظامی نیجر اعلام کرد که ۱۷ نظامی این کشور در کمین تروریست‌های وابسته به داعش و القاعده در مرز با بورکینافاسو کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 17
کد خبر: ۱۹۹۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حکومت نظامی نیجر روز چهارشنبه اعلام کرد که ۱۷ نظامی این کشور در کمین شورشیان در مرز با بورکینافاسو کشته شدند.

این مرگبارترین حمله از زمان کودتای ماه جولای در این کشور آفریقایی است. وزارت دفاع نیجر اعلام کرد که این کمین در ۶۰ کیلومتری «نیامی» پایتخت نیجر هم مرز با بورکینافاسو رخ داد. در جریان زد و خورد بین نیرو‌های نیجر و طرف مقابل ۱۰۰ مهاجم کشته شدند.

نیجر، مانند سایر کشور‌های منطقه ساحل غرب آفریقا سال‌ها برای مهار شورش گروه‌های مرتبط با تروریست‌های القاعده و داعش که هزاران نفر را کشته، میلیون‌ها نفر را مجبور به ترک خانه‌های خود کرده و کمبود مواد غذایی ایجاد کرده است، مبارزه می‌کند.

نیجر میزبان نیرو‌های آمریکایی، فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی به عنوان بخشی از تلاش‌های بین‌المللی برای مبارزه با شبه نظامیان است. آینده این نظامیان خارجی نامشخص است، زیرا حکومت نظامی نیجر سیاست ضد فرانسوی دارد. رهبران کودتای نیجر توافقنامه‌های نظامی با فرانسه را لغو کرده‌اند.

نیجر به دلیل ذخایر اورانیوم و نفت از اهمیت راهبردی فوق‌العاده‌ای برای قدرت‌های جهانی برخوردار است. ناامنی همچنان مشکل عمده در جنوب غربی نیجر نزدیک مرز با مالی و بورکینافاسو است.

گارد ریاست جمهوری نیجر چندی قبل «محمد بازوم» رئیس جمهور این کشور را از قدرت خلع کرد و او را تحت بازداشت خانگی قرار داد. به دنبال سرنگونی دولت بازوم، گارد ریاست جمهوری نیجر اقدام به تشکیل شورای نظامی به ریاست «عبدالرحمن تچیانی» کرد که این اقدام با مخالفت شدید فرانسه همراه شد.

کشور‌های عضو جامعه اقتصادی غرب آفریقا موسوم به اکواس تحت فشار فرانسه تصمیم به مداخله نظامی احتمالی در نیجر گرفته‌اند.

رهبران کشور‌های عضو اکواس هم‌اکنون بخشی از نیرو‌های خود را به منظور آنچه بازگرداندن دموکراسی در نیجر خوانده‌اند، به حالت آماده باش درآوردند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار